SMS DANA: Sin pitao oca da mu kupi prezervative, a njegov odgovor je urnebesan (Foto)

  • admin
  • January 7, 2019
  • Comments Off on SMS DANA: Sin pitao oca da mu kupi prezervative, a njegov odgovor je urnebesan (Foto)

Svako sa svojim djetetom treba da vodi iskrene razgovore, mroate se potruditi da vam dijete vjeruje i da u vama vidi prijatelja, kako bi vam se povjerilo o svim stvarima. Kada roditelji razgovaraju sa djecom, manje su šanse da dođe do nekog problema.

Roditelji prave grešku i pstavljaju na prvo mjesto autoritet. Da, autoritet je jako bitan, ali nije presudan, ponekad djeca iz straha urade nešto i ne smiju da kažu svojim roditeljima. Neka djeca se iz straha ne smiju posavjetovati sa roditeljima prije nego urade nešto.

Zato, budite svom dijetu prijatelj, jer ako vi niste, ko će biti? Jako je važno da razgovarate sa djecom o zlostavljanju, jer možda je upravo vaše dijete zlostavljano na neki način od strane nekog, ili pak, možda vaše dijete zlostavlja.

Jako je važno da pričate sa djecom o se**ualnim odnosima, na taj način prevenirate razne neželjene događaje. Ovdje vam donosimo jedan chat između oca i sina koji je nasmijao ljude širom balkana. Naime, ovaj otac i sin imaju pravi roditeljski odnos.

Sin je odlučio da se povjeri svom ocu, a njegov chat je postao jako popularan i masovno se dijelio po društvenim mrežama. Imat ćete prilike u nastavku da vidite kako se otac našalio sa svojim sinom:

Kakav ste vi roditelj, razgovarate li sa svojom djecom. Pogledajte ovog oca, i malo se ugledajte, kroz šali sa djecom možete doznati mnogo toga. RAZGOVOR je najbitnija stavka svakog odnosa. Ukoliko ne pričate sa svojim djetetom redovno, počnite od sutra, nikada nije kasno. Sretno svim roditeljima.