SMS dana: Momak tražio da se upoznaju, a zatim je “spustio na zemlju” kao niko prije (Foto)

  • admin
  • January 5, 2019
  • Comments Off on SMS dana: Momak tražio da se upoznaju, a zatim je “spustio na zemlju” kao niko prije (Foto)

Ponekad morate voditi računa o tome kako se obraćate nekome, jer ne znate kakve on korijene vuče i traume ima. Nikada nikoga ne gledajte sa visoka, jer vas to može koštati. Danas su djevojke jako ufurane, toliko da je teško ostvariti normalnu komunikaciju sa njima.

Često se dešava da momci pokušaju stupiti u komunikaciju sa nekom djevojkom koja im se sviđa, ali ona glumi nedoodrljivu kraljicu. U ovom sličaju djevojka je rekla momku kako nije njen nivo, ali nije ni slutila koliko je ovaj momak pametan.

Na društvenim mrežama su jako popularni chatovi koje objavljuju mladi širom svijeta. Svakodnevno imamo prilike vidjeti razgovore između momka i djevojke, majke i djeteta ili oca i djeteta. Oni to objave na društvene mreže kako bi zabavili i nasmijali ljude.

Potrebno je da budete ljubazni ukoliko neko skupi hrabrosti i kulturno vam se obrati, ova djevojka to nije bila pa su je poslije svi ismijavali jer se momak odlučio na osvetu. Naime, jako kulturno se javio djevojci, poslao joj poruku i rekao kako ima želju da je upozna.

Ona je postupila kao ledena kraljica, pokušala je da ponizi mladića, napisala je kako on nije njen nivo, ali mladić je bio jako pametan pa ponizio nju. Poslije je ovaj chat objavio na društvene mreže, vjerujemo da ovoj djevojci više neće pasti na pamet da piše slične stvari ljudima. Pogledajte:

Nadamo se da ste se nasmijali, jer ljudi širom balkana jesu. Pružili su podršku ovom mladiću, a djevojku osudili. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod objave.