Slikom raznježila sve: Ana Nikolić sa kćerkom uživala u zimskim čarolijama, ali jedno niko nije očekivao (Foto)

  • admin
  • January 13, 2019
  • Comments Off on Slikom raznježila sve: Ana Nikolić sa kćerkom uživala u zimskim čarolijama, ali jedno niko nije očekivao (Foto)

Ana Nikolić je u velikoj ljubavi stupila u brak sa Rastom. Njih dvoje su izgledali kao stvoreni jedno za drugo. 3. avgusta 2017. su dobili i kćerku, dali su joj ime Tara. Ponekad su mediji spekulisali da je od dolaska Tare mnogo toga krenulo drugim putem.

Naime, oni su se tada posvađali i mediji su dosta pisali o njihovom razvodu. Nakon svih priča, oni su pokazali da su u ljubavi i da su još jači tako što su se na jednom koncertu javno pomirili i poljubili. Imali su veliku poršku.

Međutim, bez obzira na to mirenje došlo je do razvoda braka. Dosta se pisalo o tome da je Ana u depresiji te da konstantno jede. Ana se vidno ugojila i o tome su pisali mediji. Ovoga puta je Ana odlučila da svu pažnju usmijeri ka Tari i da pobijedi sve.

Ona je i na poslovnom ptu doživjela velike neuspijehe, iako je svi poznajemo kao zgodnu i jako uspiješnu pjevačicu. Jako je aktivna na društvenim mrežama, pa je ovoga puta objavila fotografiju koja je privukla mnogo pažnje na sebe i izazvala lavinu komentara.

Na toj fotografiji se nalaze Ana i Tara u snijegu, ona je prikazala svima kako uživa sa svojom kćerkom i kako se lijepo provode. Mala Tara je bila na snijegu u roze skafanderu, a mama Ana je pozirala za kamere. Pogledajte kako je to izgledalo:

Mnogi njeni pratioci su bili oduševljeni ovom fotografijom, te su Ani uputili samo riječi hvale za njen izged. Vjerujemo da je Ani Tara trenutno najveći oslonac i podrška da prevaziđe teškoće u životu.