Skinula se i pomutila pamet svim muškarcima: Selma je prava bomba, niko nije skidao pogled zbog donjeg dijela (Foto)

  • admin
  • December 1, 2018
  • Comments Off on Skinula se i pomutila pamet svim muškarcima: Selma je prava bomba, niko nije skidao pogled zbog donjeg dijela (Foto)

Selma Bajrami je već dugo godina na estradnom nebu i uvijek je važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica na sceni. Naime, ona je pravila pauzu u svojoj karijeri nakon udaje i rođenja djeteta, međutim, zadnju godinu dana je jako aktivna.

Snimala je nove pjesme, a gdje god bi se pojavila, publiku je uveseljavala svojim glasom i igranjem. Svi znamo da je ona poznata kao živa vatra, Selma kada igra svaki dio njenog tijela se trese. Ona je jako aktivna na društvenim mrežama, kao i ostale poznate ličnosti.

Svakodnevno objavljuje fotografije, a njenom tijelu bi mogle pozavidjeti i mnogo mlađe djevojke. Iako je majka petogodišnjeg djeteta, ona izgleda kao prava bomba na slikama, ali i na sceni. Uvijek je nasmijana i ljudi je jako vole.

Fotografije koje ona objavljuje su obično u odjevnim kombinacijama sa nastupa ili iz gostovanja u emisijama, a na njima se ističe svaki njen atribut. Selma redovno trenira, kreće se i pazi na ishranu, pa nije ni čudo što ima tako dobro tijelo.

Nedavno je odlučila da će napraviti pauzu sa nastupima, te da se želi odmoriti, pa je onda svoje fanove obradovala sa nekoliko fotografija. Naime, Selma Bajrami je odlučila da se pohvali svojim tijelom, a fotografije koje je objavila su izazvale mnogobrojne reakcije i komentare.

Da se razumijemo, mišljenje o ovim fotografijama je podijeljeno, neki su joj čestitali na super izgledu, dok su drugi rekli da joj ne priliči godinama. Selma ne mari puno za mišljenjima ljudi, a pogledajte kakve je fotografije ona objavila na svoje društvene mreže: