Skandalozno priznanje Ivana Marinkovića: Otkrio šta je radio Goci Tržan iza leđa, pjevačica će poludjeti kad čuje

  • admin
  • December 7, 2018
  • Comments Off on Skandalozno priznanje Ivana Marinkovića: Otkrio šta je radio Goci Tržan iza leđa, pjevačica će poludjeti kad čuje

On je rijaliti igrač ili rijaliti zvijezda, prepoznatljiv je po brojnim skandalima koji su mu se dešavali. Učesnik je trenutno rijaliti programa pod nazivom Parovi, a skandali koji su se njemu dešavali u vili i izvan vile bili su šokantni.

Njegovo ime je svima već poznato, Ivan Marinković. On je bio u braku sa Gocom Tržan, to je svima jasno i imaju zajedničku kćerku. On je u nekoliko navrata pričao o njihovom braku i iznosio neki prljav veš o kome Goca nije htjela da priča.

Ono što je Marinković otkrio izazvalo je brojne komentare, negativne naravno. On je sa svojim brakom skrenuo pažnju na sebe, a Goca Tržan je oduvijek bila izgrađena individua i jako poznata pjevačica. U to vrijeme kada je bila s njim ona je imala nastupe, a povodom njenih nastupa Ivan je rekao jednu tajnu.

Da li vas zanima koju je tajnu otkrio Ivan? On je naveo neke informacije vezane za njene nastupe, rekao je da su njeni muzičari za jedan nastup od Goce tražili po 150 eura, a on je odvodio te iste muzičare u stranu i spuštao cijenu na 100 eura. To nije sve..

Kada bi spustio cijenu na 100 eura, otišao bi do svoje supruge i rekao da je idalje cijena 150 eura, tako je krao od Goce pare i do 100 eura po muzičaru na jednom nastupu. Zamislite sada kakav je on bio muž i kakakv je to brak bio.

Svima nam je poznato da je on u predhodno spomenutom rijalitiju Parovi bio sa Miljanom Kulić. Ona je ostala trudna i rodila je sina Željka, naime, Ivan je i tu privlačio pažnju na sebe, djete bi posjećivao samo uz prisustvo novinara, kako bi se o njemu pisalo.