Sjećate li se jedinog dečka Marije Šerifović? Jedini muškarac kojeg je predstavila svima, grlili se u bazenu, isplivale slike

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Sjećate li se jedinog dečka Marije Šerifović? Jedini muškarac kojeg je predstavila svima, grlili se u bazenu, isplivale slike

Iako svi znaju da je ona vrsna pjevačica, ali pored toga što je ljudi vole zbog njenog neosporivog talenta, vole je i cijene još više jer je uvijek bila iskrena i govorila svima kako stvari stoje. Dosta se pisalo i spekulisalo kako ona voli žene, ona je godinama unazad demantovala te navode, ali, sve je to sasvim normalno, ukoliko ne ugrožavate druge ljude, možete da volite i radite sve.

Ona je također imala dečka, za sve ove godine karijere šriokim narodnim masama i medijima je predstavila samo jednog dečka. Znamo da to zvuči jako čudno, ali Marija je prije desetak godina bila ludo zaljubljena djevojka, koja ni izgledom ni pričom nije sličila Mariji koju danas poznajemo i gledamo.

Ona rijetko kad voli da priča o svom privatnom životu, ukoliko mediji sami nešto ne otkriju, ona nikada neće reći. Medijima i javnosti kaže ono što želi da zanju i na instagramu ili nekoj drugoj društvenoj mreži postavlja fotografije s ljudima za koje mediji znaju.

Slavko Kaleuzić je 2008 godine bio izgleda prva i posljednja javna ljubav ove pjevačice. marija je bila ludo zaljubljena u njega, svagdje je išla s njim i medijima je uvijek pričala samo o njemu. Moramo da vam pokažemo nekoliko fotografija, pa da vidite sa kolikim je osmijehom tada hodala:

Ova veza je trajala nekoliko mjeseci, a Marija i on su se oglasili nakon prekida. Marija je rekla kako veza na daljinu nije opstala, kako ona želi da se posveti svom poslu i karijeri, a da pri tom ne opterećuje nikodga.