Sin Nade Topčagić izgubio mnogo krvi, ljekari ga 2 puta oživljavali, a tek da čujete kako joj je Marija pomogla (Foto)

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Sin Nade Topčagić izgubio mnogo krvi, ljekari ga 2 puta oživljavali, a tek da čujete kako joj je Marija pomogla (Foto)

Nada Topčagić važi za jednu od najvećih lavica na estradi. Ona je svima prepoznatljiva pjevačica, jer dugi niz godina gradi svoju karijeru. Sa svojim suprugom Zlatkom je u dugogodišnjem braku, a dobili su i sina koji se zove Miroslav Đorđević.

Naime, Nada Topčagić je doživjela veliki stres i tugu kada je njen sin Miroslav na skijanju doživio jako tešku nezgodu. Ona njega od milja naziva često Mikica. Svi znamo da se na skijanju svako može povrijediti.

Skijanje je jako rizičan sport, on je tako povrijedio nogu, povreda je bila jako teška i mnogo je krvario. Njega su ljekari čak dva puta vraćali u život. On je nakon povrede u snijegu i na minusu ležao čak 20 minuta, a tek nakon toga je došla služba za spašavanje.

Dok je ležao u snijegu izgubio je dosta krvi, to je razlog zašto su se ljekari morali boriti za njegov život. Nada se povodom svega ovoga oglasila i rekla svoju stranu priče:

Kada smo Zlatko i ja došli do Mikice, nije izgledalo kao da je živ, pomislili smo da je mrtav. On je bio u jako teškom stanju, željeli smo da ga odmah prebacimo za Beograd. Velika prepreka je bila zato što on ne bi podnio da se vozi u kolima, pokušali smo da nađemo helikopter.

U svemu ovome mi je najviše pomogla Marija Šerifović, ali ne smijem da ne pomenem i pomoć njene majke Verice. – izjavila je Nada Topčagić.

Miroslav je danas predivan otac, ali i jako brižan muž. Nadica se ostvarila i u ulozi bake još 2011 godine. Na svijet je tada došla unuka Marija, a prošle godine je dobila i unuka.