Sin Lepe Brene otkrio u kakvom raju uživaju: Sve pršti od luksuza, a svi gledaju samo u jednu stvar (Foto)

  • admin
  • January 12, 2019
  • Comments Off on Sin Lepe Brene otkrio u kakvom raju uživaju: Sve pršti od luksuza, a svi gledaju samo u jednu stvar (Foto)

Lepa Brena i njen muž Boba su jako imućni ljudi, naime oni su više puta pokazali kako žive jako luksuzno. Svi znamo da su njihova djeca od samog rođenja imala sve uslove u životu i nisu morali da se brinu.

Tako su naučili da od malih nogu troše novac i putu po raznim destinacijama. Ovoga puta porodica Živojinović je odlučila da se počasti luksuznim putovanjem, na koje su otputovali prije božića. Pitate li se gdje su to otputovali?

Porodica Živojinović je prije Božica otputovala na Tajland. To smo saznali tako što je Viktor Živojinović objavio neke detalje na svoj Instagram. Svi znamo da je Viktor jako aktivan na društvenim mrežama, pa često svoje pratioce obraduje nekim privatnim detaljima.

Ovoga puta je na svom profilu objavio snimke i slike sa odmora, a svi su bili zadivljeni prizorom. U nastavku teksta ćete imati prilike da pogledate nekoliko fotografija. Vjerujemo da je otići na ovakav odmor san svakog čovjeka.

On je čak obavijestio svoje pratioce kolika je temperatura u 08:36 ujutro. Poslije ovih fotografija mnogi su komentarisali i njegov izgled, jer je sa svojim pratiocima podijeli i fotografiju na kojoj je on u bazenu, pogledajte i sami kako to izgleda:

Svi su rekli da je Viktor pravi ljepota, i da je jako zgodan momak. On izgleda opušteno i često na svoje instagram storije objavljuje ovakve fotografije. Ovoga puta nije objavio nikoga drugog iz porodice. Prisjetimo se da je Viktor znao objavljivati i porodičnu večeru Živojinovića, te njihovu kućnu pomoćnicu.