admin November 26, 2018

 

Sin Halida Muslimovića poznatog folk pjevača je zainteresovao javnost kada se počelo spekulisati da je u vezi sa već poznatom srpskom blogerkom, njeno ime je Zorana Jovanovi. Sin Halida je Enis Muslimović.

Naime, mediji su počeli pisati o tome, kako saznajemo oni su u vezi od proteklog mjeseca, ali njihovo poznanstvo traje mnogo duže. Sve je počelo na društvenim mrežama, kao u moderno doba. Stefan Živojinović, sin Lepe Brene je bo posrednik u upoznavanju ovo dvoje ljudi.

Zorana i Enis nikad javno nisu rekli da su zajedno, ali, svi znamo da jesu. Pa nisu oni ni prvi ni zadnji poznati par koji krije svoju vezu, ali na kraju se sve sazna. Naše sumnje su potvrđene na koncertu Lepe Brene.

Na koncertu su se zajedno pojavili njih dvoje i bili su jako prisni, a mediji su Enisa odlučili pitati u kakvom je odnosu sa blogerkom. Enis je bio vidno izgubljen te je dao jako kratak i diplomatski odgovor: Otkud da me sada to pitate? Mislim da nije vrijeme za to.

Ne mogu ništa da vam kažem, jer nas dvoje smo stvarno prijatelji, nadam se da ćemo biti još bolji prijatelji, jer je sve frisko, nedavno smo se upoznali. – dodao je Enis Muslimović.

Smatramo da prijatelji nemaju tako prisan odnos kao što imaju Enis i poznata blogerka Zorannah. Šta će se dalje dešavati, saznat ćemo i bit ćete obavješteni.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*