Sijevnulo kada je pomjerila nogu: Pjevačici ispalo sve, muškarci nepomično gledali (Foto)

  • admin
  • January 13, 2019
  • Comments Off on Sijevnulo kada je pomjerila nogu: Pjevačici ispalo sve, muškarci nepomično gledali (Foto)

Milica Todorović kada se pojavila na javnoj sceni osvojila je srca mnogih muškaraca ali i žena. prvenstveno je muškarce zavela svojim izgledom, a žene svojim smislom za humor i šarmantnošću koju posjeduje.

Ona je nedavno bila gost u jednoj emisiji i odlučila da javno priča o ljubavnim sastancima, pa je i sebe pomenula u ovom kontekstu. Rekla je kako misli da ona kad ode na prvi sastanak nije bitno ni kako se ponaša, niti šta priča, jer njenim butinama niko ne može odoljeti.

Tema u emisiji je bila jako diskutabilna, naime, radi se o sljedećoj temi: Kako svaka žena da odbije muškarca kada je nakon prvih nekoliko sastanaka odmah pozove u stan, ali sa druge strane da pokaže da je zainteresovana. Čini se kao nemoguća misija, slažete li se?

Milica je poznata po tome da uvijek kaže šta misli, da je jako iskrena i da nema dlake na jeziku, pa je i ovoga puta za javnost otkrila kako bi se ponijela u ovoj situaciji. Istakla je da kod nje ne može doći do prekida zainteresovanosti od strane muškarca zbog sljedećeg aduta:

Ja kada kažem neću, a on hoće, normalno je da se on trudi, ukoliko stvarno hoće. A kako da ne bi, pa pogledajte mi butine.- kroz smijeh je rekla Milica.

Ona je sa ovom rečenicom uspijela da nasmije sve prisutne u studiju a vjerujemo i ljude pored malih ekrana. Kako bi ih sve uvjerila u svoje atribute, prekrstila je svoje noge i pokazala s čim raspolaže. Pokušajte i vi koristiti ovaj atribut.