Severina se razvodi od Igora: Poznata voditeljica kriva za krah njihovog braka, sada je sve jasnije

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Severina se razvodi od Igora: Poznata voditeljica kriva za krah njihovog braka, sada je sve jasnije

Severina Kojić je donijela odluku da želi razvod od svog sadašnjeg supruga Igora Kojića. Ona je sa Igorom bila tri godine u braku, a kako saznajemo, razvod koji želi je i razlog zašto se nije pojavila na koncertu Kebe, na kojem je trebala da bude gost.

Na slavu kod Kebe su bili pozvani da dođu i Jovana i Željko Joksimović zajedno sa Banetom Obradovićem, oni su bili i na njihovoj svadbi gosti, ali kada je Seve čula za sve ovo napravila je pravi haos.

Ona je navela da će ako vidi Jovanu izvrijeđati u lice pred svima i sa svojim stvarima otići u Zagreb. Zašto je Severina ovakva prema voditlejici? Pa nema razloga da se pitate, reći ćemo vam. Voditeljica je u svojoj emisiji jednoj gošći postavila pitanje vezano za Severinu i njeno majčinstvo.

Ona je pokušala samo da obavi svoj posao, ali je ovo Severini jako smetalo, zbog toga što misli da je imala zlu namjeru. Jovana se oglasila i rekla da nije imala nikakve zle namjere, ali Severini nije mogla promijeniti mišljenje o svemu tome.

Keba je onda morao nazvati Baneta i na lijep način ga zamoliti da Joksimovići ne dolaze. On je stao na stranu svoje snahe, ispoštovao je kao čovjek, ali Severina nije mogla da se smiri. Njoj nije bilo od važnosti ni to, pa je ipak spakovala svoje stvari i otišla za Zagreb.

Ona je ipak rekla kako će se vratiti i doći na koncert Kebe, ali to nije uradila. Niko nije znao da neće doći, jer je javila da će doći baš pred svoj nastup. Ztrebala je da nastupa kao prva gošća odmah poslije Kebe. Igor je bio tu i čekao svoju suprugu, ona mu je pred sami početak nastupa javila da neće doći.

Severina je i prije umjela da se posvađa sa Igorom, ali mu je porodicu uvijek poštovala. Izgleda da je ovo njihov kraj, jer svi znamo da je Igor jako vezan za porodicu.