admin December 5, 2018

Severina je svima poznata pjevačica koju svi zovu Seve. Ona je tokom svoje karijer epostigla brojn uspijehe, a važila je oduvijek za jednu od najatraktivnijih pjevačica. Severini godine ništa ne mogu, mnogi kažu da je kao vino, što je starija, to je bolja.

Naime, ona je snimila mnogo pjesama, a sve su postale pravi hitovi. Danas iako ima više godina, njenom izgledu mogu pozavidjeti i puno mlađe kolegice. Jako je lijepa i atkraktivna, a pored svega ovoga ona ima jaku harizmu.

Tokom svoje karijer eimala je mnogobrojne skandale. Nekako je uvijek plijenila pažnju i mediji su uvijek pisali o njoj. Svima nam je poznato da su izlazile u javnost Severinine svakakve fotografije i video zapisi. Severinu ovo nikada nije omelo u njenoj karijeri.

Ona je kao i druge poznate ličnosti jako aktivna na društvenim mrežama. Stalno objavljuje fotografije kako bi obradovala svoje pratioce. Ovoga puta je izgleda uhvatila nostalgija za ljetom, pa je svoje pratioce obradovala fotografijom u crnom bikiniju.

Ispod fotografije je napisala da ima virozu te da neće moći održati nastup koji je zakazan u Pforzheimu, a onda se svim ljudima koji su željeli doći izvinula zbog toga. Pogledajte fotografiju koju je objavila Seve na svom profilu:

Njeni pratioci su joj poželjeli brz oporavak i podržali je kao i uvijek. Pored ovog, ispod fotografije se mogu vidjeti mnogobrojni pozitivni komentari upućeni Severini zbog njenog izgleda, neki od njih su da je ona prezgodna, vrh i da je jako lijepa.

Ona je tokom čitavog ljeta objavljivala fotografije slične ovoj. Svakog puta je privukla pažnju a ljudi su je uvijek hvalili.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*