Sestra Dragane Mirković radi na televiziji: Da li ste čuli za nju, toliko liče da će vas potpuno zbuniti (Foto)

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Sestra Dragane Mirković radi na televiziji: Da li ste čuli za nju, toliko liče da će vas potpuno zbuniti (Foto)

Ona spada u najveće zvijezde Balkana, a pored toga jako je bogata pjevačica i živi u Beču. Naime, ona posjeduje svoju televiziju koja se zove DM sat televizija. Riječ je kao što i sami vidite o poznatoj pjevačici Dragani Mirković.

Dragana ima veliko bogatstvo, ali je jako skromna, jer je uvijek isticala kako je za nju porodica na prvom mjestu, te kako nema tih para koje mogu kupiti ljubav koju ona ima. Pored toga što je odlična majka, i veliki oslonac svom suprugu, Dragana ni u jednom momentu nie zanemarila svoju porodicu koja živi u Kasidolu.

Dragana je jedna od rijetkih poznatih ličnosti koja tako često i redovito posjećuje svog oca i majku, a sa sestrom je jako povezanam, to je u više navrata istakla i sama. Njena sestra se zove Dušica.

Sestra Dragane Mirković trenutno radi na DM sat televiziji, te obavlja sve važne poslove kada Dragana i Toni nisu u mogućnosti i nisu prisutni. Dragana i Dušica su jedna drugoj najveća podrška od samog djetinstva. Pogledajte kako izgleda sestra od Dragane Mirković:

Prije godinu dana Dušica Krumov je rekla par rečenica o svojoj sestri: Uvijek sam bila ponosna na nju, i podržavala njen talenat za muzikom. Ona je bila odličan đak, te mi je mnogo žao što se nije obrazovala muzički.