Seka Aleksić više ne liči na sebe: Sada ima novi imidž, a komentari pljušte (Foto)

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Seka Aleksić više ne liči na sebe: Sada ima novi imidž, a komentari pljušte (Foto)

 

Na jednom javnom događaju gdje je bilo puno poznatih pojavila se i naša Seka Aleksić koja je bila u drugačijem izdanju nego inače. Naime, pored drugačije odjeće svi su uočili da je kosa Seke Aleksić crvena i svi su to komentarisali.

Nju nije to zanimalo, pa je temu okrenula i počela da priča o svom sinu, obavezama i tome kako u zadnje vrijeme ne voli posjećivati javne događaje. Volim svoje vrijeme drugačije i slobodnije koristiti, u opuštenoj varijanti, sa mužem i sinom.

Cijenim i volim svoju porodicu i posvećujem joj puno vremena, oni su tu uvijek za mene pa tako i ja za njih. Na javnu scenu ne stupam, niti volim posjećivati javne događaje. Posjećujem ih samo ako moram. -izjasnila se naša popularna pjevačica Seka Aleksić

Nisam se ofarbala, ovo je samo perika, volim svoju boju kose i nisam u planu da je mijenjam. Moj sin Jakov sada ima već 2 godine i počeo je pričati. Redovito prati moje šminkanje a kada završim pohvali me uzvikom wow. Ovoga puta nije imao prilike da me vidi jer sam se za ovaj događaj spremala u Beogradu.

Uspješno spaja posao i porodicu a svim ženama poručuje nešto na tu temu: Treba dosta vremena, dosta truda i hrabrosti da se kombinuje uspiješnost i na poslovnom i na porodičnom planu, ali i za posao i za porodicu je potrebno da imate dosta ljubavi.