Saša Popović nosi izuzetno vrijedan sat: Neće vam biti dobro kada vidite koliko ga je platio (Foto)

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Saša Popović nosi izuzetno vrijedan sat: Neće vam biti dobro kada vidite koliko ga je platio (Foto)

Svima nama  je već dobro poznatko ko je Saša Popović. On danas važi za jednog od najmoćnijih biznismena u domaćem krugu. Naime, on je direktor Grand produkcije i on je čovjek koji stoji iza jednog od najgledanijih tv programa, osigurala mu je to sve.

Naime, on iz godine u godinu niže uspijehe. Svi znamo za poznato muzičko takmičenje Zvezde Granda, istina je da Saša Popović da priliku mladim da se pokažu i dokažu, da postanu popularni, ali on njih kada se ostvare uzima pod svoje.

Pored svih ovih prihoda novca, nije čudno da Saša Popović potroši pravo malo bogatstvo na jedan sat, jer je on čovjek koji živi jako luksuzan život, kako se ono kaže, na visokoj nozi.

Ipak ponekad poznati znaju pretjerati  sa ulaganjem novca u luksuz, jer to nije srazmjerno mogućnostima većine stanovnika. Naime, saznajemo da je Saša Popović platio svoj sat preko 40.000 eura. Zamislite koliko je to novca, samo za jedan sat?

Statistički gledano, plata u Srbiji iznosi oko 420  eura, a onda kada sve izračinamo, možemo shvatiti da Saša Popović na svojoj ruci nosi čak 95 prosječnih srpskih plata. Zamislite to?  Zo je jedno veliko bahaćenje, slažete li se?