admin November 19, 2018

Da se prisjetimo priče kada Tanja Savić nije razgovarala sa svojim roditeljima zbog ove kuće, tačnije podjele imovine. Nesuglasice su riješene, pjevačica je razgovarala sa tatom Stanišom, i sve je prošlo u najboljem redu.

U Radinac Tanja često navrati sa svojim mužem i sinovima. Tanja je divno dijete, od kako se rodila pa do danas, jedino je tvrdoglava, na mene. Tanja je nešto pogrešno shvatila, pisalo je se svašta po novinama, bila je ljuta pa je davala svakakve izjave.

Naime, ja Tanji nikad ne bi uzeo kuću, pa ona je moje dijete, moja krv, ja živim i radim za njih, kako da im nešto otmem? Kada sam vidio sve natpise i izjave u novinama, mogu vam reći da sam se i ja naljutio.

Nisam želio da razgovaram sa Tanjom, a kako smo oboje tvrdoglavi, to se odužilo. Hvala Bogu ispravili smo problem koji nije trebao ni nastati.- rekao je Tanjin tata i dodao:

 

Ona je neki dan bila s unucima, ja sam najsretniji kada mi dožu unuci i trče po dvorištu. Žena se redovno čuje s djecom, ja radim, pa se čujem kad stignem. Mi smo se prvo čuli telefonom i dogovorili da sjednemo da riješimo sve, ona je moje dijete, nema tog nesporazuma koji ne možemo riješiti.