Zbog muža sultana promijeniIa je v’jeru, a onda mu je r0diIa sina: Sada ju je zadesila gorka sudbina, gotovo je

  • admin
  • July 19, 2019
  • Comments Off on Zbog muža sultana promijeniIa je v’jeru, a onda mu je r0diIa sina: Sada ju je zadesila gorka sudbina, gotovo je

Zbog muža je promijenila vjeru, a evo kakva sudbina je zadesila njihov brak: Muhamed Peti od Kelantana (50) je bivši malezijski kralj, koji se odreka0 prijestolja.  (Početkom 2019. na vlast  je došao 16. kralj nezavisne Malazije, sultan Abdulah od Pahanga.

Veliku pažnju je privukla njegova veza sa 23 godine mlađom djevojkom po imenu  Rihana Oksana Petra. Inače, riječ je o moskovskoj misici. 2018. godine su se vjenčali. Imali su dva vjenčanja, a jedno je bilo i u Moskvi. Oksana je zbog njega promijenila vjeru i način života.

Činilo se da razlika u godinama ne predstavlja pr0blem. To nije ništa čudno jer se mnoge mlade djevojke bez pr0blema udaju za starije muškarce. Ne predstavlja im pr0blem ta razlika kada se udaju za bogataša, kao što je to ovdje slučaj.  Veza sultana i manekenke  je privukla veliku pažnju javnosti.

Mnogi su komentarisali da ovdje s njene strane nije riječ o ljubavi, već o drugim motivima. Ovaj brak nije dugo trajao, jer su se ovog ljeta razveli, a u maju su dobili i sina.  Ni to što su postali roditelji ih nije spriječilo da se razvedu. Navodno su se razveli u Singapuru, po pravilima islama, razveli su se “tri puta”.

Kao razlog okončanja bračne zajednice su navedene nepomirljive razlike. Ne zna se šta je tačno dovelo do kraha njihovog braka.  O tome drugi mogu da nagađaju. Kelantanska palata još nije potvrdila ovu vijest. Oksanina porodica tvrdi da je sve uredu i da bi oni bili obaviješteni da se nešto dešava. Kako vam se čine kao par?