Sada ga ne biste prepoznali: Boki 13 se potpuno osušio, prepolovio svoju težinu (Foto)

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Sada ga ne biste prepoznali: Boki 13 se potpuno osušio, prepolovio svoju težinu (Foto)

On je prije nekoliko godina bio jedan od najzanimljivijih ličnosti za medije. Kao što i sami vidite radi se o Bokiju 13. Mnogi ga poznaju po njegovom nadimku, dok ga rijeko ko zna po njegovom punom imenu i prezimenu. Njegovo ime je Bojan Jovanovski.

Svi znamo kako je Boki skrenuo pažnju na sebe, on je pažnju na sebe skrenuo svojim načinom predstavljanja i odjevanja. Mišljenja o tome su bila podijeljena, kao i za ostale stvari, nekima je bio zanimljiv, ali više je onih koji su ga osuđivali zbog toga.

On se nikada nije izjasnio kao transrodna osoba. Ali sam način njegovog predstavljanja i oblačenja u žensku odjeću je skrenulo pažnju na njega. Mnoge emisije su željele da im on bude gost. Snimio je čak i nekoliko pjesama. Onda se odjednom povukao i dugo da nije bilo u meidjima.

Boki se povukao jer je imao mnogo zdravstvenih problema, zbog viška kilograma. Odlučio je da smrša, ali pored toga je uradio i nekoliko zahvata na klinici u Londonu. On je jako aktivan na društvenim mrežama poslije svega toga.

Objavio je nekoliko fotografije i prikazao se u sasvim novom svijetlu. Mnogi nisu mogli da vjeruju da je to Boki 13 kojeg su poznavali od ranije. Zanima li vas kako on sada izgleda? On je idalje ostao doslijedan feminističkom stilu odjevanja.

Ovoga puta se ne oblači kao žena, ali taj feministički stil je ostao kod njega. Pogledajte nekoliko fotografije njegovog sadašnjeg izgleda koje smo preuzeli sa njegovih društvenih mreža. Ostat ćete šokirani.

Šta kažete na novog Bokija, da li vam se dopada njegov izgled?