Rus dobio 0tkaz na aerodromu, a onda je sjeo u bager i 0svetio se šefu na najIuđi mogući način (Video)

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Rus dobio 0tkaz na aerodromu, a onda je sjeo u bager i 0svetio se šefu na najIuđi mogući način (Video)

Rus dobio 0tkaz na aerodromu gdje je radio, a onda je sjeo u bager i 0svetio se šefu: Ne nosimo se svi isto sa situacijama kroz koje prolazimo. Pogotovo kada su te situacije tež.e za nas. Ne podnosimo ne’uspjeh, ili da nešto nije onako kako zamislimo.

Realno, nikome ne bi bil o drago da dobije 0tkaz, ali se i te stvari dešavaju. To ne znači da trebate pribjeg’avati nasi1ju. Gledajte da se ostvarite u drugim stvarima i istaknete svoje prednosti, te na taj način da pokažete poslodavcu kakvog je radnika izgubio.  Ovdje je riječ o Rusu koji je tešk0 podnio 0tkaz. Zato se odlučio na drugi način da se nosi s tim.

Naime, tehničar koji je radio na aerodromu je dobio 0tkaz i odlučio da se na 0sveti svom posIodavcu. On je uzeo bager i njime un.ištio avion koji vrijedi milione. Da, dobro ste pročitali. Jednostavno nije mogao da se kontroliše i  uradio je to. Pogledajte i vi kako je to izgledalo:

Šta kažete na ovo?  Možete li zamisliti kako je reagovao njegov poslodavac? Ovo nije očekivao. Kako god, neko će morati da nadoknadi št.etu, tako da ne znamo šta je dobio s ovim. Ispraznio je bij.es, ali je to mogao da uradi na mnogo bolji način. Video je naravno izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Nisu mogli vjerovati da se zaista odlučio na ovo. Ovakve stvari viđamo samo na filmovima, zar ne?  Opet ćemo vas savjetovati da na ovaj način ne rješavate pr0bleme  s kojima se nosite. To nije pravi način.