Rodom je iz Sarajeva: Maya Berović nikada ne spominje svoju porodicu, a evo zbog čega

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Rodom je iz Sarajeva: Maya Berović nikada ne spominje svoju porodicu, a evo zbog čega

Naime, ona je svima nama jako poznata jer je u zadnjih nekoliko godina javnost bombardirala samo dobrim pjesmama, koje su nakon jednog dana postajali hitovi. Naime, riječ je o Maji Berović. Maja Berović, prepoznatljivija kao Maya, je srpska pjevačica pop-folk  muzike, a da li ste znali da je ona poreklom iz Bosne i Hercegovine?

Rodila se 8. jula 1987. godine u Malešićima, a to je jedno malo  naselju u opštini Ilijaš kod Sarajeva. Naime, Maja je od 2007 godine počela izbacivati pjesme, a sve do sada svoju porodicu jako dobro čuva u privatnosti svog života.

Članovi njene porodice se ne eksponiraju u janosti, jer je to Majina želja, kako kaže ne želi da ih podvrgne nekakvim neprijatnostima, jer oni nisu dio estradnog neba. Pored toga što je Maja izrazila želju za to, njena porodica također ne želi da se eksponira u medijima.

Maja je povodom ovog spekulisanja dala i izjavu:

Moji roditelji imaju tu mogućnost da se ne eksponiraju, nažalost neke moje kolege to sebi ne mogu priuštiti, ali ja mogu jer moji nisu u Beogradu, oni su u Sarajevu. Naime, moji roditelji su tu da mi budu vjetar u leđa. Što se tiče mog rodnog kraja, tamo za mene ljudi imaju reći samo riječi hvale.