Roditelji slomljeni nakon zadnje intervencije: Ljekari im ne dozvoljavaju da vide Darka, majka Branka ne može sebi doći

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Roditelji slomljeni nakon zadnje intervencije: Ljekari im ne dozvoljavaju da vide Darka, majka Branka ne može sebi doći

Naime, Darko je imao još jednu hitnu operaciju, nakon što se doktorima žalio da mu je teško disati, snimili su mu pluća te uvidjeli da na plućima ima mrlju. Odmah su hitno operisali Darka, jer su shvatili da je to unutrašnje krvarenje, naime, iz Darkovih pluća je izvađeno čak 2l krvi.

Darkovi prijatelji, roditelji i vjerenica su ranom zorom došli u bolnicu kkao bi vidjeli Darka, ali medicinsko osoblje im nije dozvolilo posjetu. Sve se ovo dešava zbog jako varljivog stanja maldog pjevača Darka Lazića.

Branka je majka od Darka koja je sva potrešena nakon saznanja da ne mođe vidjeti sina dala izjavu:

Ne razumijem, kako mogu da jednoj majci zabrane da vidi svoje dijete. Pa mi smo Darku sada najpotrebniji, treba mu naša podrška kako bi preživio i bio hrabar. Vidite da iz dana u dan se dešava nešto novo. Želim svakog dana da vidim svoje dijete, razumite me ljudi. Od kako je Darko imao nesreću i od kako je stavljen u vještačku komu, svi mi ostali smo polu živi. – kroz suze je pričala ona.

Poslije nekog vremena dozvoljena im je posjeta Darku. Kod Darka su se zadržali oko 3 h. Poslije posjete svi su izašli vino neraspoloženi iz bolnice i sjeli u svoja auta.