Roditelji je se odrekli zbog veze sa starijim muškarcem, a sada je Zvezda Granda doživjela novi udarac

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Roditelji je se odrekli zbog veze sa starijim muškarcem, a sada je Zvezda Granda doživjela novi udarac

Mlada nada i zvijezda “Granda” koja je za jako kratko vrijeme privukla veliku pažnju na sebe. Riječ je o Nadici Ademov. U zadnjih nekoliko dana mnogo se piše o njenom raskidu vjeridbe. Ona je bila vjerena sa Nenadom Paunkovićem.

Ovaj mladić je iz Beča, a Nadicu je vjerio prošlo ljeto na jedan jako poseban i romantičan način. O ovom dešavanju su pisali svi mediji, ljudi su bili oduševljeni njegovim gestovima. Prema mišljenju Nadice Ademov ova emotivna i ljubavna veza nije imala budućnosti, pa ju je pjevačica odlučila prekinuti.

Ona je povodom mediskih natpisa o njenom prekidu vjeridbe odlučila dati nekoliko rečenica i objasniti do nekle ljudima o čemu se radi:

Ne volim da mediji pišu nešto o čemu nisam ja lično govorila, istina je da više nisam vjerena. Razloge raskida ne želim iznositi u javnost, to je moja privatnost i želim da to ostane između mene i njega. Mogu reći samo jedan detalj, na naš raskid je dosta uticala i daljina. – izjasnila se pjevačica.

Željeli smo da saznamo nešto i o informaciji koja se zadnjih dana također vrti na novinskim natpisima. Naime, piše se kako su je se odrekli roditelji jer je počela zajednički život sa čak 14 godina starijim čovjekom koji ima djecu i dva braka iza sebe. Kako saznajemo bio je i iza rešetaka, a njegovo ime je Dalibor Stanojević.

Sve je istina što su mediji pisali, dešavalo se svašta, ali je prošlo, sada sam u jako dobrim odnosima sa svojom porodicom i roditeljima. Sve je u najboljem redu. -rekla je mlada zvijezda.