Raj na zemlji: Seka Aleksić pokazala svoj vrt, a jedan detalj posebno oduzima dah (Foto)

  • admin
  • October 27, 2018
  • Comments Off on Raj na zemlji: Seka Aleksić pokazala svoj vrt, a jedan detalj posebno oduzima dah (Foto)

Ona je poznata Srpska pjevačica i jako je cijenjena u javnosti i među ljudima. Naime, ona se nedavno pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama sa jednim detaljom, zanima li vas o čemu se radi?

Svi znamo da Seka Aleksić živi u vili i da živi na visokoj nozi. Naime, seka je sve to postigla svojom zavidnom karijerom. Svj dom, ili bolje reći vilu je uredila po svom ukusu i ona je jako luksuzna. Ali da li znate kako izgleda vrt Seke Aleksić?

Ona je jako aktivna na društvenim mrežama i ima mnogo pratioca, trudi se da svoje fanove ili ljude koji je prate i vole uputi u neke dijelove svoje privatnosti. Tako je nedavno na svom Instagram profilu objavila pogled sa svog prozora, taj prozor gleda na njen vrt.

U njenom vrtu na toj fotorafiji se vidi da je uloženo dosta novca. Prevladavaju smeđi tonovi sa zelenom travom a sve to okružuje velika bijela ograda. Zamislite samo kako to divno izgleda. Ona u svom vrtu posjeduje i ogroman bazen.

Seka Aleksić svakog jutra može da uživa u ovom pogledu koji ćemo vam slikovito dočarati ispod teksta. Sigurni smo da je pogled božanstven bez obzira koje je godišnje doba. Pogledajte i sami: