Rada Manojlović i njena sestra se skinule, a slika zapalila internet: Muškaci ne mogu da skinu pogled (Foto)

  • admin
  • October 31, 2018
  • Comments Off on Rada Manojlović i njena sestra se skinule, a slika zapalila internet: Muškaci ne mogu da skinu pogled (Foto)

Rada Manojlović nam je svima već poznata, najprepoznatljivija je po svojoj pozitivnoj energiji i blistavom osmijehu. Svi znamo kako popularne pjevačice vole da budu aktivne na svim društvenim mrežama.

Tako i Rada, ona svakodnevno objavljuje fotografije na svoje društvene mreže, ali ovoga puta se ne radi o običnoj fotografiji Rade. Na ovoj fotografiji koju je Rada objavila i zapalila širu masu se nalaze ona i njena sestra.

Ova fotografija je izazvala mnogobrojne komentare kako ljudi tako i medija, Rada i njena sestra su bile na ljetovanju, tu je slika i nastala. Sigurni smo da je ova fotografija bila osvježenje za jači pol, jer one izgledaju kao fitnes trenerice. Jako su zgodne i atraktivne.

Rada nam je već i od ranije poznata p otome da voli da ističe svoj struk i duge nige raznim kratkim haljinicama. Zanima li vas kako one izgledaju na toj fotografiji? Pogledajte i sami:

 

Svi znamo da Rada gdje god da se pojavi plijeni pažnju ljudi, a njena sestra je podjednako lijepa i zgodna. Šta kažete na ove mlade djevojke, da li vam se dopada njihov izgled? Pogledajte kako izgledaju, njihovo tijelo je baš atraktivno.