Pukla bruka u selu: Punica pobjegla sa zetom dok je muž radio u fabrici, vjenčali se, a onda obrt

  • admin
  • March 22, 2019
  • Comments Off on Pukla bruka u selu: Punica pobjegla sa zetom dok je muž radio u fabrici, vjenčali se, a onda obrt

Ovdje vam donosimo jedan slučaj koji je mnoge ostavio bez teksta. Odigrao se u Indiji. Nedavno je bilo riječi o ženi koja je muža prevarila sa svekrom, a ovdje je riječ o mužu koji je ženu prevario sa punicom. Da, dobro ste pročitali.

Naime, mladić po imenu Suraj koji ima 22 godine, oženio je djevojku po imenu Lalita. Njih dvoje su živjeli u jednom selu, dok su punac i punica živjeli u Delhiju gdje je punac radio. Navodno su se Suraj i punica zaljubili jedno u drugo kada su oni dolazili iz Delhija u posjetu.

Punica se zvala Asha i imala je 42 godine.  Jedne prilike se Suraj razbolio i punica je došla u posjetu. Pomagala mu je da se oporavi. Shvatili su da se vole, iako su znali da je njihova ljubav zabranjena. Čitavo selo je počelo da priča o tome i negodovali su.   Svi su se bunili protiv toga.  Lalita i njen otac su bili šokirani.

Nisu mogli da vjeruju šta im se dešava. Pokušavali su da spriječe to, ali nije im uspjelo.  Suraj i Asha su otišli u drugi grad i vjenčali su se. Jedno vrijeme su bili sretni, a onda je Suraj priznao da se pokajao. Kaže da je napravio veliku grešku oženivši svoju punicu.  Nije trebao tako da postupi i sada se kaje.

Kaže da je više ne posmatra kao svoju ženu. Iako je shvatio da je pogriješio, to mu sada ništa ne vrijedi jer je povrijedio svoje najmilije svojim postupkom. Sada bi se vratio Laliti, ali ona ga više neće.