Prva zajednička slika iz bolnice izazvala lavinu komentara: Darko Lazić u zagrljaju trudne vjerenice (Foto)

  • admin
  • November 27, 2018
  • Comments Off on Prva zajednička slika iz bolnice izazvala lavinu komentara: Darko Lazić u zagrljaju trudne vjerenice (Foto)

Darko Lazić je doživio tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tog dana se prati njegov oporavak u kliničkom centru u Zemunu. Njegovo auto se nekoliko puta prevrnulo, zatim sletilo s ceste i završilo na krovu.

Mnogo se spekulisalo o tome da je darko bio u alkoholiziranom stanju za vrijeme nesreće, te da nije bio vezan. On je zadobio teške nesreće, ali njegov oporavak teče u boljem redu. Svi znamo da je Darko imao apstinencijalne krize, te teške fizičke bolove.

Njegova vjerenica Marina Gagić je nakon saznanja da je Darko koristio narkotike, te nakon velikog pritiska medija donijela odluku da želi staviti tačku na priču sa Darkom. Sve se ovo promijenilo kada je Marina saznala da je trudna.

O ovome svemu je pričala majka Darka Lazića. Rekla je da je Marina nazvala i rekla da je u sedmoj sedmici trudnoće, te da je sa djetetom sve u redu. Darko kada je čuo da će opet postati otac, počeo je da plače. Svi znamo koliko puta je on istakao da voli djecu.

Marina je svakodnevno odlazile u posjete Darku,a jednu posjetu je obilježila slikom koju je objavila na svoje društvene mreže. Na ovoj fotografiji koju je Marina objavila se vidi koliko Darko Lazić izgleda bolje nego na ranijim fotografijama.

Ona je sada u drugom mjesecu trudnoće, a slika koju je ona objavila izazvala je mnogobrojne reakcije i komentare. Ona je na slici vidno sretna što se nalazi pored čovjeka kojeg voli, a pored toga nosi njegovo dijete. U opisu je napisala ŽIVOT MOJ. Pogledajte kako oni izgledaju: