admin December 2, 2018

 

Darko Lazić od kako je imao saobraćajnu nezgodu 23. Oktobra oporavljao se u kliničkom centru u Zemuni, naime, njegova rehabilitacija se trenutno nastavila na drugom mjestu. Nalazi se u Selters banji u blizini  Mladenovca.

Poslije tokolo vremena provedenog u bolnici Darko je odlučio da da interviju i odgovori na sva pitanja: Pitali smo ga kako se osjeća? Na šta je on rekao odlično, da je iz dana u dan sve bolje, da će ovo za njega biti velika životna lekcija.

Poslije nas je zanimalo kako se osoblje odnosi prema njemu. Darko je želio prvo da istakne da je zahvalan doktorima u Zemunu jer su mu spasili život, a da je prema njemu svo osoblje bilo jako prijatno. Naveo je da je počeo da ide na vježbe.

Najviše ga oduševilo jer je mjesec dana bio u ležećem položaju, a neki dan je po prvi put od nesreće sjedio. Zanimalo nas je i kakav je njegov i Marinin odnos, a on nam je uz osmijeh rekao da su oni u savršenom odnosu, da je ponosan na nju kako je sve izdržala.

Rekao je da je najsretniji čovjek na svijetu jer će mu Marina roditi dijete, drago mu je što će po drugi put postati otac. Smatra to kao drugom prilikom koju mu je Bog dao. Naveo je i da mu je to jedina lijepa vijest u zadnjih mjesec dana.

A za kraj je rekao: Ova nesreća je promijenila i moj pogled na život i mnoge druge stvari. Ugrozio sam svoj život, ali i živote drugih ljudi. Hvala Bogu pa smam dobro, a sve će da bude u redu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*