Procurila prva slika Darka Lazića iz šok sobe: Evo kako popularni pjevač izgleda nakon nesreće (Foto)

  • admin
  • November 1, 2018
  • Comments Off on Procurila prva slika Darka Lazića iz šok sobe: Evo kako popularni pjevač izgleda nakon nesreće (Foto)

Darko Lazić se bori za svoj život već deveti dan u KBC Zemun. Naime, on je zadobio stravične povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila 23. Oktobra tekuče godine. Darko se sa autom nekoliko puta prevrnu, zatim sletio sa ceste, a njegovo auto se okrenulo na krov.

Zbog povreda koje je zadobio, a koje su bile opasne po Darkov život, ljekari su bili primorani da ga uvedu u vještačku komu a u njoj je bio 6 dana. Da li ste znali da su se pojavile fotografije Darka Lazica iz bolnice?

Naime, fotografije Darka Lazica iz šok sobe su se pojavile na internetu, a velikom brzinom su se počele širiti na društvenim mrežama. Ove fotografije prvi je emitirao Telegraf. Pogledajte kako izgleda Darko u šok sobi:

Da vas podsjetimo, Darko Lazić je 25. oktobra imao operaciju gdje mu jezbog zaustavljanja i saniranja unutrašnjeg krvarenja morala biti odstranjena slezina. Ovog mladog pjevača čeka još velik broj operacija, a kada će biti urađene zavisi od zdravstvenog stanja i oporavka Darka.

Darko je bio dobar kolega i odličan pjevač, a potvrda tome je i mnogobrojna podrška kolega koji mu pružaju svakodnevno, kako u bolnici tako i putem društvenih mreža. Svi se moče za Darkov život i brz oporavak.