Prijovićku uslikali pred porođaj, nikada nije bila deblja: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (Foto)

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Prijovićku uslikali pred porođaj, nikada nije bila deblja: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (Foto)

Od dana kada se saznalo za trudnoću ove poznate pjevačice, mediji su počeli da prenose sve informacije vezano za istu. Naime, nekoliko puta ste imali priliku vidjeti koliko se Aleksandra ugojila za vrijeme trudnoće, jer je ona trenutno u žiži interesovanja medija.

Ona je u sedmom mjesecu trudnoće, ali njen porod svi željno iščekuju. Aleksandrin kum, Aco Pejović je izjavio kako on zajedno sa Filipom planira veliko slavlje povodon rođenja djeteta. Slavlje će trajati tri dana, ali mu je žao što Aleksandra neće moći biti prisutna.

Rekao je da će joj on i Filip cijelu noć slati slike i video snimke, ali to nije sve. Kada Aleksandra i beba izađu iz bolnice i oporave se, oni će napraviti reprizu istog slavlja. Vjerujemo da će ovo biti pravo luksuzno slavlje.

Aleksandra trenutno uživa u svojoj trudnoći, a praznike provodi sa svojim najbližim. Ona je okačila sliku na društvene mreže na kojoj se nalaze: Filip, njegova majka Zorica, Aleksandrina majka, Borka i Aleksandra.

Ova fotografija je izazvala lavinu komentara, svi su bili pozitivni. Mnogi su komentarisali kako Aleksandra blista na slikama, i kako joj očigledno prijaju trudnoća i odmor. Pogledajte fotografije sa porodicom koje je objavila Aleksandra:

Možemo primjetiti da se Aleksandra ugojila, ali to njene fanove oduševljava, jer im je još ljepša. Nedavno je bila meta poznatog Paparacolova, pa su je uspijeli snimiti. Na snimku možete jasno da vidite stomak mlade pjevačice. Pogledajte snimak ispod teksta:

Imate prilike vidjeti i njenu promjenu frizure. Naime, pjevačica je skratila svoju kosu, te sada ima kosu na paž.