Prijovićka samo što se udala za Filipa, a sada svi pričaju o njoj: Lepa Brena dobija još jednu snahu, a evo o kome je riječ (Foto)

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Prijovićka samo što se udala za Filipa, a sada svi pričaju o njoj: Lepa Brena dobija još jednu snahu, a evo o kome je riječ (Foto)

Ljubavne veze javnih ličnosti su uvijek ispraćene od strane medija. Svi znamo da porodica Živojinović privlači mnogo pažnje na sebe, a trenutno su u žiži interesovanja Aleksandra i Filip zbog njene trudnoće i svih dešavanja. Naime, sin Lepe Brene Stefan je također prisutan u medijima.

Onaj o kome se najmanje zna a najmlađi je član porodice, je sin Lepe Brene i Bobe. Njegovo ime je Viktor. On se u zadnje vrijeme pojavljuje u prisustvu svoje porodice i prijatelja, a ne u društvu djevojke. On je u vezi sa kćerkom pjevača Željka Šašica, njeno ime je Sofija.

Viktor ne želi da u javnosti iznosi da su oni u emotivnoj vezi i svoj privatni život drži po strani, ali se priča da su već nekoliko mjeseci zajedno.

Naime, poslije nekog vremena njih dvoje su odlučili da prelove ovo i da se pojave zajedno u janosti. Razlog zašto su tajili vezu je taj što ne žele da budu pod burnim okom janosti jer su oboje djeca poznatih ličnosti.

Družili su se godinama, a iz drugarstva se rodila ljubav. Vidjeli su da jedno drugom odgovoraju u svakom pogledu i odlučili uploviti u emotivnu vezu. Brena je bila jako sretna zbog ove vjesti, jer zna da se oni godinama unazad druže i da dobro poznaju jedno drugo. Pogledajte kako oni izgledaju: