Prijeti najveća bruka do sada, fudbaler upozorio: Ako me Karleuša još jednom pomene, uradit ću brutalnu stvar

  • admin
  • January 12, 2019
  • Comments Off on Prijeti najveća bruka do sada, fudbaler upozorio: Ako me Karleuša još jednom pomene, uradit ću brutalnu stvar

Ovo nije kraj, mediji danima unazad spekulišu u kakvom je stanju brak između Jelene Karleuše i Duška. Naime, kako su mediji prenosili, između njih je došlo do velike svađe zbog prepiski koje je Duško pronašao u mobitelu svoje supruge.

Prema saznanjima medija ona se dopisivala sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom. Ovoga puta se odlasio i Ognjen i rekao da Jelena nije svijesna kakav je skandal čeka ukoliko ne prestane da spominje njegovo ime, kako je za medije izjavio pripremio je jako oružije protiv pjevačice.

Ognjen će u javnost iznijeti kompromitujuće fotografije koje neće ići u prilog Jelene Karleuše, ukoliko ga ona još jednm u javnosti spomene u negativnom kontekstu. Mnogi su se pitali, otkud Ognjenu takve fotografije od Jelene?

Kako su mediji izvještavali, Jelena se pravdala Duško, navodeći činjenice da je Vranješ psihopata, jer je od njega dobila 101 ružu. Jelena je jako oštra na jeziku. Rekla je da su priče koje se trenutno plasiraju u medije velika laž, te da je mnogo pogađa sve to.

Ne zbog nje same, nego zbog činjenice da njena porodica prolazi kroz sve ovo. Kao i svakog puta, Jelena se oglasila na društvenim mrežamam, na kojima je jako aktivna. Na svom Instagram profilu objavila je story koji će vjerujemo začepiti usta mnogima.

U njemu je dala jasno do znanja da ona sebe smatra ispravnom, te da će to dokazati svim onim koji odluče da upere prst u nju. Pogledajte i sami šta je napisala Jelena na svom story-ju:

Vaše mišljenje o ovom dešavanju možete napisati u komentarima. Hvala što nas pratite.