Prije 7 godina Mrka je stavio ruku oko Aninog struka: Ono što mu je pjevačica tada uradila nikada neće zaboraviti

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Prije 7 godina Mrka je stavio ruku oko Aninog struka: Ono što mu je pjevačica tada uradila nikada neće zaboraviti

Ana Bekuta je mnogo ulagala u svoju karijeru, a prije 35 godina izbacila je pjesmu koja je dovela do vrhunca njene slave. Svi znamo njenu pjesmu pod nazivom ‘Ja nisam rođena da živim sama.’ Kada je Ana izbacila ovu pjesmu, preko noći je osvojila srca publike i postala jako poznata.

Ova slava joj je bila nagrada za njen trud da uspije kao pjevačica. Ne smijemo da ne napomenemo da se ona jako mlada susrela sa raznim iskušenjima što se tiče privatnog života. Kada je sve to prošlo, došli su joj i uspijeh i ljubav i novac.

Ja smatram da prolazne ljubavi ne postoje, postoje samo one koje miješamo sa strašću, a to nije ljubav. Emocije ili ima, ili je nema. Ne može ona da prođe kao kijavica. Mislim da su emocije kao stablo hrasta, i kada ga posiječemo, one ostaju u korijenu.

Ja prije svega volim i poštujem sebe, ne želim da budem žrtva, ne želim po svaku cijenu da imam nekoga. To nisam ja. Vrijeme je tako da danas svako gleda najviše sebe, to nije sebično. -rekla je ona prije nego je srela Milutina Mrkonjića.

Nas dvoje smo se upoznali poslije velikog koncerta mog kolege Šabana Šaulića, 26. novembra 2011. godine. Milutin me je zamolio da mu otpjevam nekoliko pjesama. Normalno je da sam otpjevala, a dok sam ojevala prilazila sam njegovom stolu.

Kada sam došla do stola, on mi je lagano stavio ruku oko struka, ja sam odmah reagovala, i rekla da istu odmah skloni. Svojim drugaricama sam odmah prepričala šta se desilo. Nakon tri mjeseca zadesila sam se na slavlju na kome je bio i on. Imala sam koncert u aprilu iste godine, a on mi je dosta pomogao oko njega. Od 14. februara 2012 godine mi se ne razdvajamo.