Prije 30. godina biIa Iudo zaIjubljena u Albanca, ali je porodica staIa između njih: Prije neki dan, na aerodromu ga srela i sve shvatila

  • admin
  • May 23, 2019
  • Comments Off on Prije 30. godina biIa Iudo zaIjubljena u Albanca, ali je porodica staIa između njih: Prije neki dan, na aerodromu ga srela i sve shvatila

Mnogi parovi imaju pr0blema sa porodicom jer im porodica ne priznaje izabranika koji je druge vjere ili nacije. Ova priča će na vas svakako ostaviti utisak. To je priča o ženi koja je prije 30 godina bila lud0 zaljubljena u Albanca. Upoznali su se dok su studirali i zavoljeli su se. Ona je Srpkinja, pa iz tog razloga njeni roditelji nisu bili za to da se uda za Albanca.

Njih dvoje su se voljeli, ali njena porodica nije dozvoljavala vezu. On je otišao u Holandiju, a ona ostala. Udala se za Srbina, kako su njeni roditelji i željeli.  Nije bila sretna.  Bio je alkoh0ličar, čak je bio i nasiI’an prema njoj. S njim je dobila dvije kćerke.  S njim su živjele veoma teža’k život.

Poslije nekoliko godina je njen muž p0ginuo u saobraćajnoj nesre’ći.  Poslije 30 godina se dešava nešto što nikako nije očekivala. Bila je na aerodromu, čekala sestru, a ona vidjela jednog muškarca. Bio je mlad, ali je bio isti onaj mladić u koga je bila zaljubljena.  Znala je da nije moguće da je to on poslije toliko godina, ali je onda vidjela istu takvu priliku iza mladića.

To je bio on. Njena velika ljubav koja ju je prije toliko godina molila da ide s njim u Holandiju. Kaže da je samo prošao pored nje, nije ju registrovao. Ili se jednostavno napravio da je ne vidi. Zbog toga se l0še osjetila i pitala se zašto se nije više borila za njih i zašto ga nije poslušala. Možda bi sve onda bilo drugačije.