Prije 11 godina pobjedio je na “Zvezdama Granda”: Miran i šutljiv Dušan Svilar danas izgleda neprepoznatljivo (Foto)

  • admin
  • November 10, 2018
  • Comments Off on Prije 11 godina pobjedio je na “Zvezdama Granda”: Miran i šutljiv Dušan Svilar danas izgleda neprepoznatljivo (Foto)

Prije 11 godina njih dvojica su se takmičili u poznatom mužičkom show programu pod nazivom Zvezde Granda. Oni su Dušan Svilar i Milan Stanković.

Uprkos tome što je većina tinejdžerica navijalo da pobjedu odnese Milan Stanković, 2007 godine u ovom takmičenju titulu pobjednika je odnio Dušan.

Od samog stupanja u takmičenje, njih dvojicu su počeli porediti kako u pogledu talenta, tako i u fizičkom smislu. Vodile su  se spekulacije ko bolje izgleda, ko bolje pjeva. Jeno vrijeme su kružile informacije da su njih dvojica u jako lošim odnosima, ali oni ovo nikad nisu potvrdili.

Da ne pobjeđuju uvijek najčeće zvijezde pokazao je i ovaj primjer, zato šo je Milan Stanković nakon takmičenja postigao veći uspijeh nego sam pobjednik  Dušan.

Možda Dušan nije uspio na tom planu jer se fokusirao na neke druge stvari, naime, on je uvijek isticao koliko mu je bitno studiranje, te da želi da završi fakultet.

Da se razumijemo, Dušan je uvijek imao nastupe i gostovao u emisijama. Tokom takmičenja su ga svi poredili sa Zdravkom Čolićem, iznenadit ćete se kada vidite koliko je Dušan promijenio svoj imidž.

Sada su neki komentarisali, da je on bolji frajer od Stankovića, jer je zreliji. Uzmite u obzir da je u vrijeme takmičenja on bio tinejdžer. Pogledajte kako sada izgleda: