Pred sam porođaj oglasio se muž Goge Sekulić, fanovi zanijemili: “Ovo svi morate vidjeti” (Foto)

  • admin
  • November 24, 2018
  • Comments Off on Pred sam porođaj oglasio se muž Goge Sekulić, fanovi zanijemili: “Ovo svi morate vidjeti” (Foto)

Svima nam je poznata ova pjevačica, kako zbog svog glasa, tako zbog svoje harizme. Naime, ona je jako popularna pjevačica, a zadnjih mjeseci uživa u svojoj trudnoći. Ona je u vezi sa majstrom za borilačke vještine.

Njegovo ime je Uroš Domanović. Goga živi na relaciji Cirih- Beograd od kako je upoznala ljubav svog života. Povremeno dolazi u Beograd, ali je odlučila da ipak njena stalna adresa bude u Švicarskoj, gdje će se i poroditi, kako saznajemo.

Ona je u više navrata još na početku svoje trudnoće isticala svoje uzbuđenje što će postati majka. Kaže da je to najljepša titula. Ona je poput ostalih poznatih ličnosti jako aktivna na društvenim mrežama.

Svojim fanovima često objavi fotografiju na kojoj ističe svoj stomak. Pogledajte nekoliko fotografija koje je ona postavljala na svoje društvene mreže:

Ispod svake od ovih fotografija se nalazi niz pohvala i komplimenata upućenih Gogi. Njeni fanovi iz dana u dan željno iščekuju novu fotografiju, ali i njen porođaj. U komentarima također pišu da jedva čekaju da vide malog nasljednika.

Svi su navikli na Gogine fotografije povodom trudnoće, ali ovoga puta je Uroš iznenadio sve. Naime, on je poznat kao neko ne voli da se mediski eksponira, ali slika koju je objavio na svom profilu je dotakla sve ljude. Pogledajte i sami: