Poznata pjevačica više ne izgleda ovako: Bojana se drastično promijenila, svi je u čudu gledali (Foto)

  • admin
  • November 24, 2018
  • Comments Off on Poznata pjevačica više ne izgleda ovako: Bojana se drastično promijenila, svi je u čudu gledali (Foto)

Kada je imala samo 7 godina počela je da nastupa i da pjeva, nisu to bili veliki nastupi, ali sasvim dovoljni za početak. Ona je nama svima prepoznatljiva po svojoj kosi koju uvijek veže u punđu. Također do izražaja je doveo jedan nastup.

Ona je predstavlja Srbiju na euroviziji 2015 godine, tada su mnogi bili oduševljeni njenim glasom. Ona svojim glasom jednostavno osvaja ljudska srca. Poznato nam je da je imala višak kilograma, a jednom prilikom je izjavila da joj je zbot toga mnogo teško.

rekla je da se godinama bori sa viškom kilograma, ali izgleda da je pronašla neko riješenje jer je evidentno i vidljivo smršala. Ona se redovito pojavljuje na bitnim manifestacijama, nedavno je bila na reviji na kojoj je i fotografisana.

Ona je dosta promijenila kako svoj imidž tako i stajlin, postala je skroz druga Bojana, a pored svega ovoga smršala je kako saznajemo 28 kilograma. To se moglo i vidjeti na fotografiji s revije koju ćemo vam postaviti u nastavku teksta:

Kao što sami vidite pjevačica je smršala, ali pored toga je odlučila da promijeni frizuru, pa je svoju tamno smeđu kosu pustila i ofarbala u plavo. Svi su bili oduševljeni njenim izgledom.