Poznata domaća pjevačica se razvodi, fanovi u nevjerici: Kraj velike ljubavi, niko nije očekivao

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Poznata domaća pjevačica se razvodi, fanovi u nevjerici: Kraj velike ljubavi, niko nije očekivao

Ona je jako poznata pjevačica i bez obzira na to što brakovi pjevačica često ne uspijevaju zbog njihove prirode posla, ona je uspijela ostvariti deset godina ljubavi sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Međutim, kako smo saznali, njihovom braku i idili je došao kraj.

Javnost je zaprepaštena nekim informacijama. Njih dvoje su se uvijek na javnoj sceni predstavljali kao skladna porodica u kojoj vlada mir i ljubav. Svi su mislili da kod njih cvjetaju ruže, ali izgleda da nije uvijek sve onako kako nam se čini. Izgleda da je to sve bila laž.

Kako smo došli do saznanja Ana Kokić i Nikola se razvode nakon deset godina braka. Naime, njih dvoje su odlučili kako žele da stave tačku na svoj brak. Kada su mediji počeli da pišu o ovome, javnost je bila zaprepaštena.

Prijatelji i porodica ovog bračnog para nisu mogli da vjeruju. Obično svi razvodi za koje se misle da su odjednom, upravo nisu odjednom. To traje godinama, predugo trpe nešto i onda odjednom donesu odluku o razvodu.

Njih dvoje imaju dvije kćerkice, dali su im imena Tea i Nina. Nikola je zadnjih dana bio u Beogradu i vrijeme provodio sa svojim kćerkama, a poslije otputovao u Moskvu. On tamo živi već neko duže vrijeme sve zbog profesionalnog angažmana.

Ana je odlučila da ostane u Beogradu za vrijeme praznika, jer je željela da sa svojim mezimicama uživa u svoj ljepoti koju ima. Vjerujemo da je ova vijest pravi bum za sve čitaoce. Ukoliko dođemo do još saznanja informisat ćemo vas. Hvala vam što nas pratite.