Povrijedila prst na ljetovanju, a račun iz kotorske bolnice obišao je region: Zavoj skuplji od cijelog ljetovanja (Foto)

  • admin
  • June 26, 2019
  • Comments Off on Povrijedila prst na ljetovanju, a račun iz kotorske bolnice obišao je region: Zavoj skuplji od cijelog ljetovanja (Foto)

Djevojka je p0vrijedila prst na ljetovanju, a nije mogla ni zamisliti koliko će je liječenje koštati. Očekivano je da se određeni zahvati plaćaju, kao i usluge, u zavisnosti od toga kakva je situacija. Kada negdje putujete, upoznati ste s tim koliko ćete plaćati uslugu ljekara. Ukoliko idete preko agencija, to obično bude rješeno i  usluga ljekara je povoljna.

Ova djevojka je p0vrijedila prst, a  zavoj je platila mnogo više nego što je očekivala. Nije mogla vjerovati, kao ni čitav internet.  Samo tretiranje ran’e je koštalo 160 eura, anestezija i dodatne stvari, kao i porez su doveli do cifre od 495 eura.  Da, dobro ste pročitali. Ljudmila Plaščinskaja je ljetovala u Kotoru i imala je takvu situaciju da je morala doktoru zbog p0vrede prsta.

Kada je vidjela koliko je sve koštalo, bila je š0kirana. Znamo da u većini mjesta gledaju da isk0riste novčano što više turiste.Naći će neke načine da im izvuku više novca nego što je to potrebno. Znamo da u restoranima, kafićima i sličnim mjestima znaju da stave ogromne cijene.  Ipak, žal0sno je što se i na liječenju to radi.  Ove usluge nikako ne bi smjele da koštaju ovoliko.

Mogla je čitavo ljetovanje na drugom kontinentu platiti za ovaj novac koliko ju je koštalo liječenje p0vrede. Koliko bi je tek koštalo da je tek  sl0mila ruku ili da je nešto drugo u pitanju. Opet, ne znate ni koliko je novca imala kod sebe. Da li je mogla tek tako da iznese ovaj tr0šak? Šta vi kažete na ovu situaciju?  Jeste li imali nekih sličnih neug0dnih isksutava?