Potresno pismo Ane Sević: Uslijed drame zbog Lazića se oglasila, a njene riječi kidaju dušu

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Potresno pismo Ane Sević: Uslijed drame zbog Lazića se oglasila, a njene riječi kidaju dušu

Svi su jako zabrinuti i uznemireni za Darko. Podjetimo se Darko je 23. oktobra, u automobilu marke BMW doživio saobraćajnu nesreću. Naime, njegovo auto se 4 puta prevrtalo, zatim sletilo s ceste i završilo na krovu, on je zadobio teške tjelesne povrede.

Darkov oporavak se idalje prati u Kliničkom centru u Zemunu. Imao je do sada dvije hitne operacije radi unutrašnjeg krvarenja, ali pjevača čeka još puno operacija, koje će se obaviti kada se njegovo zdravstveno stanje poboljša.

Ana Sević bivša supruga Darka Lazica je zbog svega ovog  u velikoj žiži interesovanja, a na svom Instagram profilu je objavila jednu poruku koja je pisala ispod njene fotografije:

Ova fotografija je nastala prije samo par dana, pogledajte me malo bolje, ko god me poznaje dobro, znat će koliko sam truda i energije uložila da stanem u ovu ušiljenu pozu i da se nasmijem iako osmijeh nije ni izašao iz mene. Na ovoj fotografiji možete vidjeti dosta tuge, umora i bola, zbog svega što se dešava.

Moja porodica se svakodnevno trudi da mi vrati osmijeh na lice. Pogađaju me natpisi novina, prvo ide svaki dan u bolnicu, poslije ne ide. Pa ljudi, stavite se u moju poziciju. Išla sam u bolnicu da pružim podršku Darku, on je otac mog djeteta.

Želim da budem sretna  i da moja djevojčica bude sretna i voljena, eto to je sve što želim za sebe.