Potresna ispovijest Cece: Teško sam preživjela nesreću sina, branik mu je presjekao vrat i rame

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Potresna ispovijest Cece: Teško sam preživjela nesreću sina, branik mu je presjekao vrat i rame

Svetlana Ceca Ražnatović je folk pjevačica koja je za medije odlučila da progovori o najtežim trenutcima u njenom životu. Naime, ona se prisjetila perioda nakon ubistva njenog supruga svima poznatog Željka Ražnatovića Arkana.

Možda najgori i najbolniji momenat u mom životu ili samo jedan od takvih bio je kada je moj sin Veljko imao jako tešku saobraćajnu nesreću u Kipru. Ja nisam mogla ništa da uradim, nisam mogla da odem da vidim šta se dešava, jer sam kako već znate imala nanogicu.

Ja sam cijelu noć zahtjevala da budemo na video pozivu. Možete li zamisliti kako se osjeća jedna majka kojoj je dijete imalo nesreću, a ona ne može da bude uz njega. To je jako teško i taumatično iskustvo. Moj brat Milan mi je javio neke informacije.

Rekao je kako su Veljku povrijeđeni rame i vrat, kako mu je branik isjekao vrat i rame. – prisjećala se pjevačica tog dešavanja pa onda dodala:

Nije to ni malo lako, to je nešto najteže i najbolnije što mi se desilo. Krivila sam sebe zbog svega. Nisam mogla ništa da poduzmem, nisam mogla da zagrlim svoje dijete. Bojala sam se da mu se nešto ne desi, ono najgore, a da ga nisam život zagrlila.

Svi znamo da majke uvijek misle ono što ne treba, pa to je normalno. Svaka majka će da me razumije, u to sam ubijeđena. Molim se bogu da se to više nikada ne ponovi. Veljka stalno savjetujem da bude oprezan. Kada si majka, teško mirno spavaš, uvijek ti misli lete ka djeci.