admin December 3, 2018

Danas je sve što postavimo na društvene mreže javno i bilo ko može da nam naruši ugled samo jednim komentarom. Žalosno je što djevojke sve više postavljaju nemoralne fotografije kako bi dobile što više lajkova ili pak komentara.

Ovu djevoku će njena objava koštati skupo, nije ni bila svjesna kada je postavljala fotografiju da će postati jako poznata širom Balkana, samo zbog jednog komentara čovjeka iz Bosne. Njeno ime je Vanesa, a ovo što se njoj desilo jako brzo se proširilo na sve društvene mreže.

Vanesa je svoju fotografiju objavila na društvenu mrežu facebook, a Haris je uspio da naleti na tu fotografiju. Iako lično ne poznaje Vanesu, nije bio uskraćen za mogućnost komentarisanja slike. Komentar je napisao na maternjem jeziku, a kada vidite o čemu se radi, ostat ćete bez teksta.

Vanesa nije možda ni slutila šta sve to znači, pa je u narednom komentaru Harisa pitala šta mu znači taj komentar, a onda joj je on pojasnio na engleskom jeziku, i naprosto nasmijao je pola Bosne i Balkana. Pogledajte i sami o čemu pričamo:

Vanesa je dobila sve upakovano u paketić u drugom komentaru, pa nije ni slutila šta je Haris mislio, zahvalila mu se. Ovo je postalo pravi hit na društvenim mrežama, a Vanesa je postala popularna, mnogo ljudi je dodalo poslije ove provale.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*