Popularna Zvezda Granda pala i udarila glavom od zid: Odmah je prevezli u bolnicu, fanovi zabrinuti

  • admin
  • December 7, 2018
  • Comments Off on Popularna Zvezda Granda pala i udarila glavom od zid: Odmah je prevezli u bolnicu, fanovi zabrinuti

Ova pjevačica je za jako kratko vrijeme postala popularna, svu popularnost je postigla učesćem u pozntom muzičkom takmičenju. Svi znamo koliko pjevača počne svoju karijeru učešćem u takmičenjima, a poslije se izgrade.

Ona je imala jednu nezgodu na dan njene krsne slave koja je bila u njenom rodnom mjestu pod nazivom Žitorađe. Zanima li vas o kome je riječ? Njeno ime je Aleksandra Mladenović. Svi znamo da je javnost uzburkala sa svojom pjesmom Ljubav ili ludilo, tada je privukla mnogo pažnje na sebe.

Naime, ona se potakla i pala tako da je udarila glavom o zid. To nije bila mala nezgoda jer joj je odmah počela ići krv, njeni najbliži su se mnogo prepali i odmah je prebacili u bolnicu. Saznajemo da su ljekari otkrili da je pjevačica imala mali potres mozga.

Povodom ovog dešavanja oglasio se i izvor jako blikaz pjevačici: Aleksandra se jako potrudila da sve bude u najboljem redu za vrijeme slave, alužila je hranu. Krenula je prema kuhinji, a onda se potakla od stazicu koja je bila na pločicama.

U jednom momentu se sve desilo, noge su joj se izmakle a ona je pala na čelo. Svi smo se preali jer smo vidjeli krv, ali ona je rekla da to nije ništa i da ne paničimo. Sutradan kada smo ustali, njena glava je bila vidno otečena i plava, odmah smo posjetili ljekara.

 

Kada smo otišli tamo išla je na snimanje glave, a onda se ustanovilo da je imala blagi potres mozga.Poslije izvjesnog vremena ove informacije je potvrdila i sama pjevačica, a uz to je dodala da ima neopisivo jake bolove.