Popularna pjevačica iznenadila estradu svojom izjavom, fanovi ne vjeruju: “Da, trudna sam” (Foto)

  • admin
  • November 11, 2018
  • Comments Off on Popularna pjevačica iznenadila estradu svojom izjavom, fanovi ne vjeruju: “Da, trudna sam” (Foto)

Naime, ovdje je riječ o jednoj jako atraktivnoj pjevačici. Ona svojim izgledom gdje god se pojavi plijeni kako pažnju muškaraca tako i žena. Jako je uspiješna u svom poslu a iza sebe ima mnogo albuma i singl pjesama koje su hitovi.

Zanimljivoje kako već zadnjih nekoliko godina skeće pažnju na sebe kako svojom uspiješnom karijerom tako i stalnim radom na svom izgledu. Poznato je da je svoju karijeru dovela do zavidnog nivoa, a jako je mlada.

Možete li pretpostaviti o kome se radi? Ovdje je riječ o popularnoj pjevačici Sandri Africi. Svi znamo da je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa Vladimirom Volkovim, ali ta se veza okončala. Nakon okončanja veze Sandra Afrika je izjavila nešto jako šokantno.

U jednom interviju je pjevačica na pitanje ‘Da li Sandra ima nešto novo i zanimljivo u tvoj životu?’ dala jedan neočekivani odgovor. Naime, njen odgovor je bio: Ima, ja sam trudna.

Svi su bili šokirani ovom izjavom i mnogo ljudi je ovu izjavu prokomentarisalo, ali Sandra je svoju izjavu pojasnila, kako se ne bi pogrešno protumačila, dodala je, ja još tragam za  onom pravom sobom sa kojom ću osnovati svoju porodicu. Ali, nije se još pojavio.