PopuIarna pjevačica ima 40 godina, a izgIeda boIje nego ikad: Njene vreIe fotke izazvale su lavinu komentara

  • admin
  • June 25, 2019
  • Comments Off on PopuIarna pjevačica ima 40 godina, a izgIeda boIje nego ikad: Njene vreIe fotke izazvale su lavinu komentara

Ona je bila veoma popularna kada je bila mlađa, a sada ima 40 godina i izgleda bolje nego ikad… Sjećate se nekada popularne grupe:  “Pussycat Dolls”? Ako se sjećate, onda znate da je glavna pjevačica bila Nicole Scherzinger.   Veoma lijepa i atraktivna, zar ne? Kao i ostale članice bivše grupe. Nicole sada ima 40 godina, a još uvijek je lijepa i zgodna.

 

Ona već nekoliko dana uživa na italijanskom otoku Capriju, a tamo su je našli paparaci i napravili nekoliko slika.  Veoma je lijepa i ne bismo rekli da ima 40 godina. Vrijeme baš leti, zar ne? Kao da je juče bilo kada je njena grupa bila jedna od najpopularnijih i kada su članice iste bile vrlo mlade.

Vrijeme baš brzo prolazi.  Sjećamo se kada su one nastupale i kada su izbacivale hitove. Bile su svakako najpopularniji ženski bend. U tom periodu je  bilo dosta boy bendova, a one su se isticale kao ženski bend.  Da li ih se sjećate i znate li neke od pjesama?

Što se tiče njenog privatnog života, Nicole je bila u vezi sa  vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom  7 godina, a ond asu prekinuli. Sada je u vezi sa 27-godišnjim teniserom  Grigorom Dimitrovim. S njim se ne pojavljuje baš u javnosti želi nekako da sačuva privatnost.

Naučila  je iz prethodnih iskustava da ne treba baš  sve pokazivati medijima. barem  što se tiče privatnog života. Kako vam se čini? Zar nije lijepa  i zgodna?  Nije nam se baš puno promijenila, a vama?