Ponovo u automobilu: Snimak Darka Lazića će vas naježiti, a niko nije očekivao da će ovo uraditi (Video)

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Ponovo u automobilu: Snimak Darka Lazića će vas naježiti, a niko nije očekivao da će ovo uraditi (Video)

Darko Lazić je u posljednjih nekoliko mjeseci morao da bude jak čovjek i preživi sve što mu se desilo. Naime, on je dugo bio odvojen od svoje kćerke što mu je jako teško padalo zbog teške saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra 2018 godine.

Nakon oporavka i saniranja svih povreda u kliničkom centru Zemun, Darko je prebačen u banju. On je tražio da ga iz banje otpuste za vrijeme praznika kako bi bio u svom porodičnom domu u Brestaču sa svojim najmilijim.

Svi znamo da je poslije toga vidjeo i svoju kćerku Lorenu. On je jako aktivan na društvenim mrežama pa svoje pratioce obavještava o svemu što mu se trenutno dešava u životu. On je jedom prilikom rekao da to duguje svim ljudima zbog nesebične podrške koju su mu pružali.

Trenutno je Darko u jako dobrom zdravstvenom stanju. On je zajedno sa svojim menadžerom Miljanom Vračević ponovno sjeo u auto, vjerujemo da je snimak koji su oni objavili dirnuo ljude širom svijeta.

Naime, Darko je bio nasmijan i uživao u društvu svog menadžera. Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

 

Njegov menadzer je napisao opis moj bratko i ja ponovno zajedno. Vjerujemo da je Darko poželio da vrijeme provodi sa ljudima, nakon svih mjeseci u kojima je bio primoran ležati u krevetu. Ovaj snimak je na društvenim mrežama postao jako popularan i svi ljudi su sretni što se Darko oporavio i što je ponovno nasmijan.

Darko je i sam rekao kako mu je ova nesreća bila životna lekcija i kako je mnogo toga naučio.