Policajac joj naredio da otvori prtljažnik: Nije imao pojma da ga slika, svi dijele sliku, evo šta je uradio (Foto)

  • admin
  • May 23, 2019
  • Comments Off on Policajac joj naredio da otvori prtljažnik: Nije imao pojma da ga slika, svi dijele sliku, evo šta je uradio (Foto)

Ova priča je obišla internet, a evo o čemu je riječ: Kada vozimo i zaustavi nas policija,  nije nam baš svejedno, zar ne? Pitamo se da li smo nešto p0griješili i da li ćemo dobiti kazn’u. Ako se pridržavamo  pravila i propisno vozimo, onda nećemo imati pr0blema.

Žena po imenu Chy-Niece Thacker je doživjela jednu neobičnu situaciju.  Policajac ju je zaustavio jer joj zdanja svjetla nisu radila. Zabrinu’la se da će joj napisati kazn’u.  Stala je i čekala. Policajac je prišao i rekao joj da su joj svjetla pokvarena.

Mislila je da će joj napisati kazn’u i zabrinu’la se zbog toga. Rekla je da je nedavno išla da popravlja svjetla, ali bi joj za dodatnu provjeru uzeli 600 dolara. Tada joj je on rekao da otvori prtljažnik. Ona je to uradila. Krišom ga je slikala i objavila na društvene mreže. Taj policajac je provjerio instalacije u autu kako bi ona vozila sigurno.

Provjerio je sva svjetla i instalacije u autu. Nije mogao ni zamisliti da ga slika i da će njegova slika postati hit na društvenim mrežama. Slikala ga je jer je željela svima pokazati da je dobar čovjek. Malo koji policajac bi ovo uradio. Pojedini bi jedva čekali da vam napišu kazn’u i ne bi se zamarali oko toga da provjeravaju instalacije, zar ne?

Svaka mu čast na tome. Slika je dobila brojne komentare i reakcije. Svi su se složili da je ovaj jedan divan gest.  Ovdje možete da vidite tu sliku koja je osvojila internet:

Šta kažete na ovo?