Pokojni Nino se ženio čak 3 puta, a evo koja žena je bila prva ljubav čuvenog pjevača (Foto)
admin November 28, 2018

Amir Rešić Nino je jedan jako popularan pjevač, svoju karijeru je gradio godinama i svi smo ga mi voljeli. Nažalost on više nije među nama, ali njegove pjesme idalje žive, pjevaju se na raznim takmičenjima i slavljima.

To je dokaz koliko je on bio legendaran pjevač, jer iza sebe je ostavio mnogo velikih hitova. O njemu možda niste znali ovu informaciju, Amir Rešić Nino je imao čak tri žene, a sa svakom od njih je dobio dijete, tačnije po kćerku.

Prvu je suprugu upoznao jako spontano, bila je njegova kolegica. Upoznali su se na snimanju novogodišnjeg programa, zamislite koja slučajnost. Njeno ime je Sara Marković. Nino se mnogo zaljubio u nju i odlučio je tu ljubav da kruniše brakom, te je s njom dobio kćerku Tamaru,

Njih dvoje su snimili čak i duetsku pjesmu pod nazivom Pogodan u metu. Poslije nekoliko godina lijepog braka došlo je nažalost do okončanja i razvoda. Nedugo nakon toga, ovaj pjevač kreće u nove ljubavne pobjede i ženi bivšu suprugu svog kolege Šerifa Konjevića.

Njeno ime je Jasna Konjević. Mnogo se spekulisalo o tome da je razlog razvoda preljuba, a na ovo pitanje je Nino dao lično odgovor medijima:

Nikad ne bi prevario suprugu, preljuba nije razlog, mi smo se dogovorili i sporazumno razveli mnogo prije mog upoznavanja sa Jasnom. Svi znate da je moja prva supruga živjdle ai odrasla u Njemačkoj, ona je željela da i ja tamo živim, da se udam, tačnije.

Ja nisam želio da živim van zemlje, iz sebi poznatih razloga. To je sve što mogu da vam kažem na ovu temu. – rekao je ovaj popularni pjevač.

Rešić je živio sa jasnom čak 4 godine, a onda je godine 2007 napustio ovaj svijet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*