Pogledajte prvi nastup Darka Lazića na audiciji za ‘Zvezda Granda’: Jedva ćete ga prepoznati, tada je bio mršavi 15-godišnjak (Video)

  • admin
  • October 29, 2018
  • Comments Off on Pogledajte prvi nastup Darka Lazića na audiciji za ‘Zvezda Granda’: Jedva ćete ga prepoznati, tada je bio mršavi 15-godišnjak (Video)

Možemo reći da je to bilo jako davno, na audiciji gdje su svi željeli da pokažu svoj talenat i svoje glasovne sposobnosti pojavio se i mladić po imenu Darko Lazić. Audicija je bila održana u Šapcu. Zanima li vas kako je Darko tada izgledao?

Možemo samo da kažemo da se znatno promijenio tokom svoje karijere. Darko Lazić je na tu audiciju došao kao pjevač amater, ali je žiriju pokazao da ima jako lijepu boju glasa i da je izuzetno talentovan dječak.

Darko je imao samo 15 godina kada je došao da širokom auditorijumu pokaže svoj talenat, jako hrabno i odlučno je stao uzeo mikrofon i zapijevao. Tada je bio jako mršav, tako da ga rijetko kad mogu povezati sa ovim današnjim Darkom koji je poprilično krupniji.

Darko Lazić je godinama nakon audicije, u par emisija imao prilike gledati svoj nastup i uvijek se iznova sam sebi smijao.

Znamo i da je Darko 2004 godine odnio pobjedu u Zvezdama Granda, to mu je pomoglo da postane popularan snima hitove i puni klubove. Poslije toga je počeo da zarađuje jako mnogo novca i kupio je luksuzan stan u Beogradu.

 

Pogledajte video te obratite pažnju kako je izgledao Darko Lazić na audiciji, vidjet ćete i sami kako je bio mlad i drugačiji: