Podigli dron iznad vjetrenjače na 120 metara: Kad su vidjeli šta je na njoj, samo što im srce nije staIo (Video)

  • admin
  • May 18, 2019
  • Comments Off on Podigli dron iznad vjetrenjače na 120 metara: Kad su vidjeli šta je na njoj, samo što im srce nije staIo (Video)

Interesantno je šta sve neke osobe rade. Ova dron je zabilježio nešto veoma neočekivano. Dronovi su korisni i možete napraviti odlične snimke sa njima, zar ne? Pa, ovaj dron je zabilježio nešto drugo. Ljudi nisu mogli vjerovati kada su vidjeli snimak.

Sigurno se pitate šta se to desilo.  Ovaj slučaj se odigrao u Holandiji. Bio je lijep i sunčan dan, pa se neko odlučio malo sunčati i odmarati. Sve bi to bilo razumljivo da se ta osoba nije odlučila sunčati na krajnje neobičnom mjestu.

Vjerovali ili ne, dron je snimio muškarca koji se sunča na vjetrenjači. Da, dobro ste pročitali.  Neko je zaista to uradio. I to na visini od 130 metara. Muškarac je odmarao, ležao kao da se nalazi na plaži, a ne na toj visini.

Kada je dron došao do njega, pogledao ga je, mahnuo i vratio se odmaranju. Ponašao se kao da je sve sasvim normalno.  Ovdje možete da vidite kako je to izgledalo:

Šta kažete na ovaj postupak? Kada pomislimo da smo sve vidjeli, desi se nešto ovakvo. Znamo da neke osobe vole da rade 0pasne stvari.  Penju se na velike visine, idu u 0pasne predjele, a sada vidimo nekoga ko se sunča na vjetrenjači.

Mislimo da je bilo dosta jednostavnije i bolje da je našao neko drugo mjesto za uživanje. Da li se slažete s nama?  Video se potom proširio društvenim mrežama i svi su bili š0kirani onim što su vidjeli.  Izazvao je brojne reakcije i komentare zbog svega ovoga, Ovakvo nešto ne viđate baš često.