Pobjedio u “Zvezdama Granda”, a onda napustio zemlju: Sada je dotjerao liniju i izgleda neprepoznatljivo (Foto)

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Pobjedio u “Zvezdama Granda”, a onda napustio zemlju: Sada je dotjerao liniju i izgleda neprepoznatljivo (Foto)

Svi znamo daje takmičenje Zvezda Granda jako korisno za sve one koji imaju talenta i glasovne sposobnosti, ali ne znaju kako doći do javne scene. Ovim takmičenjem omogućava se ljudima da ih svijet vidi i da prepozna u njima talenat.

Iz ovog takmičenja su izašli mnogi danas jako poznati i popularni pjevači, što znači, da je ovo tamičenje najbolja odskočna daska za pjevače amatere.

Riste Risteski je odnio pobjedu u populatnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda još 2017. godine, zajedno sa svojim kolegom Aleksom Perovićem. Da li se sjećate kako je on izgledao u toku takmičenja?

Poslije pobjede, obično pjevači iskorite to vrijeme da bi se što više pojavljila u medijima, ali ovaj pjevač se nije nikako pojavljivao u medijima, šta više, promijenio je i mjesto svog boravka.

Odlučio je od skoro da se posveti svojoj muzičkoj karijeri i preselio se u Beograd. Pored muzičke karijere mladi pjevač se posveti i svom izgledu, počeo je da trenira i zdravo se hrani. Njegovi pratioci ili fanovi imaju samo najljepše riječi i za karakter i za izlged ovog momka.

Zanima li vas kako on sada izgleda? U nastavku ćemo vam postaviti nekoliko fotografija na kojim možete vidjeti znatne promjene u njegovom izgledu. Pogledajte i sami i procijenite: